Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, έδωσα μια διάλεξη/συνέντευξη που καλύφθηκε τηλεοπτικά στο πλαίσιο ενός Επιστημονικού Σεμιναρίου με θέμα: «Η Επίτευξη της Ευτυχίας και πως την Αποκτούμε μέσα από τις Δοκιμασίες και την Διατηρούμε στη ζωή μας.«  

Ανέφερα και ανέλυσα σημαντικά Κλειδιά Συναισθηματικής Νοημοσύνης E.Q. που βοηθούν Ενήλικες, Παιδιά, Εφήβους & Οικογένειες στην επίτευξη & διατήρηση της Ευτυχίας και Ευεξίας Well-being παρόλες τις Δοκιμασίες σε Προσωπικό & Διαπροσωπικό επίπεδο.

 

Αναφέρθηκα στο εξαιρετικό έργο των αξιόλογων καθηγητών και μέντορες μου όπως: ο Dr. Daniel Goleman με την θεωρία του E.Q. και την Θεωρία της Θετικής Ψυχολογίας του Dr. Martin Selligman («Authentic Happiness»), την θεωρία της Ενσυνειδητότητας Mindfulness και την θεωρία του ΕΔΩ και ΤΩΡΑ «Η Δύναμη του Τώρα» του Dr. Eckhard Tolle «The Power of Now».

 

Ήταν μια δημιουργική και απαιτητική μέρα με video shooting στο κέντρο της Αθήνα πάντα σχετικά με την Ψυχολογική Ισορροπία και την επίτευξη της ΕΥΤΥΧΙΑΣ, ακόμα και σε περιόδους Δοκιμασίων.

  

Share