Ιδιαίτερα χαρούμενη που ελαβα μέρος σε μια εξαιρετική διαδικτυακή συνέντευξη από το www.healthweb.gr με τη αξιόλογη δημοσιογράφο & editor Νικολέτα Ντάμπου Nikoleta Ntampou . Απάντησα σε ερωτήσεις σχετικά με την Ψυχολογική κατάσταση των Ενήλικων, Εφήβων, Παιδιων μετα απο 3 χρόνια COVID-19 .

 

Ανέλυσα τα ψυχολογικά φαινόμενα που συνδέονται με την πανδημία όπως: έξαρση άγχους & ανασφαλειας, εξαρσεις θυμού & ενδοοικογενειακής βίας, την έλλειψη ψυχραιμίας & υπομονής, καθώς επίσης & τα συμπτώματα καταθλιψης και έλλειψη Νοήματος. Επίσης ανέλυσα πως βιώνουν την έξαρση του Covid -19 & τα lockdowns οι ενηλικες & τα παιδιά και οι έφηβοι.

 

Τέλος, ανέπτυξα Τρόπους Επίλυσης αυτών των φαινομένων με υιοθέτηση Κλειδιών ΕQ, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, για την αντιμετώπιση των ψυχο-σωματικών φαινομένων όπως: καλλιέργεια ψυχραιμίας, ευελιξιας & προσαρμοστικότητας, καθώς υιοθέτηση ψυχικής ανθεκτικότητας & θετικής ψυχολογίας.

Συντονιστείτε στο www.healthweb.gr από Παρασκευή 10/12 για να δείτε όλη τη συνέντευξη HealthWeb.gr Ευχαριστώ Nikoleta Ntampou για μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΤΕΥΞΗ

Share