Η Συμβουλευτική Ψυχολόγος & Ψυχο-Εκπαιδευτική Σύμβουλος Παιδιών, Εφήβων και Γονέων, Τζίνα Θανοπούλου Ed.M., M.A., Harvard University, έρχεται στον ΙΑΝΟ για μία συζήτηση με θέμα τις «Σχέσεις των Γονέων με τα παιδιά τους στην Προεφηβεία & Εφηβεία, το κτίσιμο της Αυτοπεποίθησης, την καλλιέργεια της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, αλλά και την προστασία από Προκλήσεις & Κινδύνους μαζί με την τοποθέτηση Ορίων».

Λίγα λόγια για τη διάλεξη και θέματα που θα συζητηθούν:

Προ-εφηβεία, Εφηβεία, Συναισθηματική & Πνευματική Νοημοσύνη: ορισμοί & διάκριση Ορίων για το Generation I.

Ο κάθε γονιός πρέπει να διαλέξει και να ιεραρχήσει τα «ΝΑΙ» του, αλλά και τα «ΟΧΙ» του. Η ανάγκη για υπακοή στους Κανόνες & Όρια της οικογένειας, σχολείου κλπ. είναι ενδεδειγμένη στα παιδιά που αντιμετωπίζουν κινδύνους όπως π.χ. από το Διαδίκτυο, Bullying, Παραβατική Συμπεριφορά, Χρήση ουσιών, Διατροφικές Διαταραχές, καθώς και για το κτίσιμο: της Αυτογνωσίας, του Σεβασμού & της Αυτοπεποίθησης. Αυτοί είναι και οι σημαντικοί παράγοντες για να καλλιεργηθεί η Συναισθηματική & Πνευματική νοημοσύνη EQ & SQ.

Η Τζίνα Θανοπούλου για άλλη μια φορά θα εφοδιάσει με Πολύτιμα Κλειδιά τους γονείς ώστε να μεγαλώσουν Ισορροπημένα & Ευτυχισμένα παιδιά σωστή ψυχολογική υποστήριξη στα πιο κρίσιμα χρόνια της ζωής τους

Share