Στις 21/6 πραγματοποιήθηκε το επίσημο launching του Ελληνικού chapter του international organization Nations of Women, ΝΟW με τη παρουσία και ομιλίες αξιόλογων επαγγελματιών Γυναικών όπως: Τhanopoulou G. Gina, Danai Giannelli Marianna Devetzoglou, όπου έχουν διακριθεί στο τομέα τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στο χώρο των επιχειρήσεων, των επιστημών & της κοινωνικής προσφοράς.
Σκοπός του Nations of Women είναι η Επιμόρφωση & η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ των γυναικών σαν βασικές ΑΞΙΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ E.Q. & ΖΩΗΣ. Όταν οι γυναίκες νιώθουν ΑΣΦΑΛΕΙΣ & ΕΝΩΜΕΝΕΣ  και ζουν με ψυχικη & σωματικη ΥΓΕΙΑ, δημιουργικότητα & ισορροπία, τότε φτάνουν στο ανώτερο στάδιο της προσωπικής τους εξέλιξης. Έτσι μετατρέπονται σε LEADERS και παραδείγματα ΖΩΗΣ για τη νέα γενιά.
«ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ & όχι μόνο αυτό που λέμε».
 
Ευλογία είναι να έχουμε οργανισμούς και ομάδες/ Tribes, οπως το Nations Of Women, NOW, που στοκό έχουν να χτίζουν ΓΕΦΥΡΕΣ για να μοιράζονται γνώση, τρόπους ενδυνάμωσης & επιτυχίας.
 
Το πρώτο launching του οργανισμού στην Ελλάδα https://www.nationsofwomen.com/ στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/6/22 στον χώρο του The Apivita Experience Store με πρωτοβουλία & οργανώτρια την Greek Chapter Leader του N.O.W. Iliada Evangelia Kothra &  ομιλήτριες τις professional WOMEN :Danai Giannelli Marianna Devetzoglou & Thanopoulou G Gina .
Η κα Θανοπούλου κάλυψε με την ομιλία της την σημασία της χρήσης των Αξιών της Συναισθηματικής Νοημοσύνης για Επιτυχία, Καταξίωση & Επιβραβευση στη ζωή των Γυναικών. Παρουσίασε 10 Κλειδιά Επιτυχίας & Ισορροπίας στη ζωή των γυναικών εμπνευσμένη από την θεωρία της Dr. Brene Brown καταξιωμένης συγγραφέας, καθηγήτριας & ομιλήτριας καθώς και τη θεωρία του Πατερα της Συναισθηματικής Νοημοσύνης Dr. Daniel Goleman.
Επίσης, εξαιρετικά inspiring ήταν η ομιλία της Πρόεδρου του Nations of Women Ιnternational Dr. Tina Allton 
 
Παρούσες επίσης ήταν και άλλες γυναίκες Επιτυχημένες & Καταξιωμένες επαγγελματίες στο χώρο τους οπως: η Katerina Gagaki A, Ioanna Lagoumidou Tania Nikolopoulou Stella Papadaki Sara Efthimiou Αναστασία Τίτσα Παππά Elen Castellano Efthimiou Zefi Dimadama B, Alexandra Ghika, Tatiana Kapsali Tzaferi Irene & πολλες άλλες .
 
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και τη παρουσία σας !
Το έργο του Nations of Women θα συνεχιστεί δυναμικά και θα λειτουργήσει σα καταλύτης στη ζωη των γυναικών για Ενδυνάμωση, Αυτοπεποίθηση, Πραγματοποίηση φιλοδοξιών & ονείρων και βασικά Προσωπική Ευτυχία!!
Let’s all support the mission of Nations of Women.
 
 

Share