Στις 20/3 στο Ίδρυμα Θεοχαράκη ξεκίνησε το σεμινάριο, με 3 διαδραστικές ομιλίες (οι επόμενες ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στις 27/3 & 3/4), το οποίο βασίζεται στη θεωρία του Dr. Daniel GOLEMAN, εμπνευστή και «πατέρα» της Συναισθηματικής Νοημοσύνης EQ. Με κατανόηση της θεωρίας και πολλά πρακτικά παραδείγματα οι γονείς, σύμβουλοι και επαγγελματίες, που θα συμμετέχουν, μπορούν να κατανοήσουν αυτή τη σημαντική θεωρία, να την κάνουν πράξη και να την εντάξουν στη ζωή τους αρχικά και στη ζωή των παιδιών! Βασική αρχή: «Τα παιδιά κάνουν ό,τι κάνουμε και όχι μόνο ό,τι λέμε!»

 

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε μια ΑΠΙΘΑΝΗ αίθουσα με Έργα Τέχνης της έκθεσης «Πολύτιμα έργα ζωγραφικής από το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου» που μας ανέβαζαν το πνεύμα & τη Ψυχή, με ένα πολύ ζεστό ακροατήριο Γονιών. Φιλοξενούμενος συνομιλητής ήταν ο Positive Psychology Coach Dimitris Flamouris ! Τα πρακτικά παραδείγματα και οι προσωπικές εμπειρίες που μοιράστηκαν οι γονείς μαζί μας έκαναν το Σεμινάριο Ξεχωριστό.

 

Οι επόμενες ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στις 27/3 & 3/4. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 210-3611206 και στο link εδώ

Share