Έλαβα μέρος σαν ομιλήτρια τη Πέμπτη 20/10/2022 στη εξαιρετική εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση και προώθηση της Φιλοζωίας, που οργάνωσε η Κοινότητα του Δήμου Ψυχικού με πρωτοβουλία της Προέδρου της Κοινότητας Ψυχικού κας Φαίνης Χατζηαθανασιάδου στη μνήμη της αγαπημένης κας Λώρας Βερροιοπούλου. η οποία αφιέρωσε τη ζωή της στα αδεσποντα, στον εθελοντισμό, στη προσφορά και αποτελεί παράδειγμα προς όλους μας. Η εσπερίδα πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Δημοσίου Γυμνασίου-Λυκείου Παλαιού Ψυχικού.
  
Η εσπερίδα πραγματοποιήθηκε με ομιλίες αξιόλογων υπουργών, πολιτικών και επιστημόνων, όπως τoυ κου Μάκη Βορίδη, Υπουργού Εργασίας που τοποθετήθηκε για τις σπυδαίες αλλαγές στο νομο για τα ζώα, της κας Νίκης Κεραμέως  Υπουργό Παιδείας, που αγκάλιασε την εκδηλωση μας και συνομίλησε με μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς και του κου Θεοδώρου Ρουσόπουλου, Βουλευτή Βόρειου Τομέα της Ν.Δ. την Αντιπεριεφεριάρχη Βόρειου Τομέα κα Λουκία Κεφαλογιάννη, τον Πρόεδρο του Ελληνικό Ιδρύματος Πολιτισμού κο Νίκο Κούκη και την αξιόλογη Προέδρου Δήμου Παλαιού Ψυχικού κα Φαίνη Χατζηαθανασιάθου η οποία μίλησε για τον σημαντικό ρόλο της κας Λώρας Βερροιοπούλου.
Το θέμα της ομιλίας μου ήταν: «Ο ρόλος των Ζώων συντροφιάς για τη Ψυχική Υγεία και Ισορροπία όλης της οικογένειας» και δέχτηκα πολλές ερωτήσεις από το κοινό.
Τέλος, μίλησε και ο κτηνίατρος ειδικός στη συμπεριφορά των ζώων κο Χρήσρο Καράγιαννη με την κα Αγγελικα Χέρρα της Φιλοζωικής εταιρείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.
Όλες οι ομιλίες ήταν εξαιρετικές και πολύ κατατοπιστικές για τους σκοπούς της Φιλοζωίας και ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση!!
Το πολύ σημαντικό ήταν ότι στο τέλος της εκδήλωσης υιοθετήθηκαν 5 αδέσποτα σκυλάκια.
Επίσης, παραβρέθηκαν μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς του Γυνασίου-Λυκείου Παλαιού Ψυχικού, επιστήμονες, γιατροί καθώς και αξιόλογοι φίλοι της κοινότητας  Ψυχικού-Φιλοθέης που ήταν μαζί και στήριξαν έμπραχτα την εκδήλωση. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική ιδέα, διοργάνωση και υλοποίηση της εσπερίδας!!
  
 

Share