ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ Κύκλος Σεμιναρίων για Συναισθηματική Νοημοσύνη 5-12-19 & 26/2/2020
         Τη Απο την Τετάρτη 5/2/2020 ξεκινήσαμε και για πέντε Τετάρτες ένα καινούργιο Κύκλο Σεμιναρίων στο Ιδρυμα Β & Μ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ με θέμα:»Καλλιέργεια Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Ε.Q. για ΓΟΝΕΙΣ που θέλουν να εμπνεύσουν τα Παιδιά τους, ιδιαίτερα στην ΕΦΗΒΕΙΑ με δικό τους Παράδειγμα Πράξης & Ζωής!
“Γιατί τα παιδιά κάνουν ότι κάνουμε, Όχι ότι λέμε μόνο”!

Δώσαμε έμφανση στα Κλειδιά Συναισθηματικής Νοημοσύνης που πρέπει να καλλιεργήσουν τα παιδιά όπως Εν-συναίσθηση, Εμπιστοσύνη, Επικοινωνία, Ευελιξία, Αγάπη, Προσφορά, Εξέλιξη κλπ.

  
Οι Γονείς πρέπει να κατανοήσουν οτι θα πρέπει να καλλιεργήσουν οι ίδιοι τα Κλειδιά Συναισθηματικής Νοημοσύνης για να μπορέσουν να τα εμπνεύσουν στη πράξη στα παιδιά τους.

 

Οι συμμετέχοντες Γονείς έδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό, δεχτηκαν τη Γνώση και τα Παραδείγματα και μερικά απο τα σχολιά τους ήταν:

«Μετά από τα σεμινάρια σας, κα Θανοπούλου, νοιώθω  έτοιμη να αντιμετωπίσω με Ηρεμία και Κατανόηση τα προβλήματα των Έφηβων Παιδιών μου…! Σας Ευχαριστώ » Μαριάννα Τ.,
«Εκφράζω την Ευγνωμοσύνη μου για όσα έχω εισπράξει από το Κύκλο Ομιλιών της κα Θανοπουλου γύρω απο τη Συναισθηματική Νοημοσύνη στο Ίδρυμα Θεοχαράκη που πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη. Νοιώθω ότι παίρνω μοναδικές γνώσεις και εμπειρίες για να αντιμετωπίζω τα παιδιά μου στην Εφηβεία ! «Ελέν Μ.,
 

Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο αυτού κύκλου στις 29/2, αναλύθηκε το θέμα: «Πως οι Γονείς πρέπει να γίνουν ζωντανά παραδείγματα Πράξης & Ζωής για τα παιδιά τους και να βάλουν ΟΡΙΑ». Στα σεμινάρια αναλύθηκε η θεωρία της Συναισθηματικής Νοημοσύνης του Dr. Daniel Goleman και δόθηκαν πρακτικά παραδείγματα.

  

 

Share