Τετάρτη 29/6 ήταν μια μέρα αφιερωμένη στην παρουσίαση ενός εξαιρετικού βιβλίου Ερωτευμένος Καίσαρ του συγγραφέα Παναγιώτης Σερ. Χανός, ένα ανατρεπτικό & περιπετειώδης μυθιστόρημα που έχει βραβευτεί από την Εθνική Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Culture 4all» -Πολιτισμός για όλους. Το βιβλίο πραγματεύεται την ιστορία του τελευταίου Αυτοκράτορα του Βυζαντίου, Κω/νου Παλαιολόγου, τον απαγορευμένο, Απόλυτο έρωτα του για μια γυναίκα, καθώς και ιστορικά γεγονότα της άλωσης της Κωσταντινουπολης από τους Οθωμανούς και κοινωνικές, πολιτικές & ψυχολογικές συνέπειες.
 
Εγώ διάβασα αποσπάσματα του βιβλίου και έκανα Κοινωνική & Ψυχολογική ανάλυση Χαρακτήρων, Σχέσεων & Αξιών οι οποίες βοηθήσαν στην κατανόηση της εποχής καθώς και των καθοριστικών γεγονότων που σημάδεψαν τον Ελληνισμό & μοίρα των Προσφύγων.
 
Συνομιλητές/ συμπαρουσιαστές στη βιβλιοπαρουσίαση ηταν ο εξαιρετικός συγγραφέας του βιβλίου Παναγιώτης Σερ. Χανός, η Μαρια Μιντζολη-Λαγοματη, η οποία συντόνισε τη συζήτηση, ο γνωστός δημοσιογράφος/συγγραφέας Πάνος Αμοιράς, ο συγγραφεαςΔημητρής Βαρβαρίγος  & η ποιήτρια Ιωάννου .
 
Μια εξαιρετική βραδιά με μοίρασμα Καρδιάς και Πνεύματος.
    
Ακολουθούν video με τη ομιλία μου:https://www.facebook.com/100009270378432/videos/390158926429750/

Share