Σεμιναριο 24/10 για τις «Μαθησιακες Δυσκολίες : ΑΛΗΘΕΙΕΣ & ΜΥΘΟΙ» στο ιδρυμα ΤΣΙΧΡΙΤΖΗ, με ένα θερμό ακροατήριο απο ΓΟΝΕΙΣ με πολλές απορίες, ενθουσιασμό & θέματα για συζήτηση 😘‼️👏🏼🌟ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους Γονείς  για τη θερμή συμμετοχή & το ενδιαφέρον τους !!! Οπως είπε μια μητέρα που παρακολουθησε την ομιλία:

  

«Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ομιλία της ψυχολόγου Τζινας Θανοπουλου με θέμα «Μαθησιακές δυσκολίες-διαφορετικότητες» στο Ιδρυμα Τσιχριτζή στην Κηφισιά.
Μακάρι τέτοιες ομιλίες να γινόντουσαν σε ΟΛΑ τα σχολεία ώστε κοινό να μην αποτελούσαν μόνο γονείς αλλά και οι εκπαιδευτικοί που έρχονται καθημερινά σε επαφή με τα παιδιά μας.

         

 

Ταμπέλες του είδους «μα χαζό είσαι και δεν καταλαβαίνεις ;;;» κλπ ανήκουν στο παρελθόν μιας και ακούσαμε οτι το κάθε παιδί μαθαίνει με διαφορετικό τρόπο αφου 1 στα 5 παιδιά έχουν πλεον διαγνωστεί με ΔΕΠΥ.
Οι γονείς πρεπει να βρίσκονται κοντά στα παιδιά αλλά και οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να βοηθούν τα παιδιά ώστε να καταλάβουν το μαθημά τους.

 


Ας 🙏🏻ελπίσουμε οτι στα επόμενα σεμινάρια της κυρίας Τζινας Θανοπούλου θα παρεβρεθούν ακόμα περισσότεροι γονείς και γιατί όχι και αρκετοί εκπαιδευτικοί!»

 

Share