Με ιδιαίτερα χαρά θα ξεκινήσω μια σειρά από Webinars μέσω zoom σε συνεργασία με το Ιδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη.

21/1/2021 – 18/2/2021 Webinars μέσω Ζoom  για ΓΟΝΕΙΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

  

Ιανουάριος: 21/1, 28/1,  Φεβρουάριος 4/2, 11/2 & 18/2, ΠΕΜΠΤΕΣ, 18:00-20:00

ΘΕΜΑ: “Πώς να Eμπνεύσουμε τα Παιδιά μας στην Παιδική ηλικία, Προεφηβεία & Εφηβεία σε περιόδους Κρίσεων να καλλιεργήσουν & διατηρήσουν την Ισορροπία τους με Κλειδιά Συναισθηματικής Νοημοσύνης, E.Q.” 

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Τζίνα Γ. Θανοπούλου, Ed.M., M.A., Harvard University, Συμβουλευτική Ψυχολόγος.

THF ONLINEΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η Τζίνα Γ. Θανοπούλου, Ed.M., M.A., Harvard University, Συμβουλευτική Ψυχολόγος, αναλύει πώς μεγαλώνουμε ισορροπημένα, ευτυχισμένα και επιτυχημένα παιδιά στην Παιδική ηλικία, στην Προεφηβεία και την Εφηβεία, με Κλειδιά Συναισθηματικής Νοημοσύνης, E.Q.

 21 Ιανουαρίου 2021

Παρουσίαση της Θεωρίας της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, E.Q.. Καλλιέργεια E.Q. Προσωπικών και Διαπροσωπικών Ικανοτήτων και κάλυψη Συναισθηματικών Αναγκών που θα εμπνεύσουν οι γονείς στα παιδιά μέσω της Καλλιέργειας της Αυτογνωσίας, τουΑυτοσεβασμού & της Αυτοπεποίθησης. Χρήση Συμβουλευτικής και την εισαγωγή «βοηθητικών Εργαλείων»: Τέχνης, Θεατρικού Παιχνιδιού και Δημιουργικής Έκφρασης. Παρουσίαση  10 Κλειδιών για Επιτυχημένη Διαπαιδαγώγηση & Ανάλυση E.Q. Προσωπικών & Διαπροσωπικών Αξιών.

 

 28 Ιανουαρίου 2021

Ανάλυση & Κατανόηση βασικών Συναισθηματικών Αναγκών των Παιδιών/ Εφήβων. Εστίαση στις Εφηβικές Ανησυχίες και πώς βοηθάη Συναισθηματική Νοημοσύνη, E.Q., στην αναζήτηση της νέας Κοινωνικής Ταυτότητας, στην Έκφραση Συναισθημάτων, στην αντιμετώπιση του Βullying, των Εθισμών, της Εξάρτησης από το Διαδίκτυο κλπ.

4 Φεβρουαρίου 2021     (Α’ μέρος)                                                                                                                                                  Προϋπόθεση για την Καλλιέργεια της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, E.Q., είναι η ανάπτυξη της ΑΓΑΠΗΣ με ΟΡΙΑ, καθώς και η καλλιέργεια πρακτικών και θεωρητικών Δεξιοτήτων. Ανάλυση τεχνικών Επικοινωνίας και Διαλόγου.

 11 Φεβρουαρίου 2021 (Β’ μέρος)

Σημαντικές E.Q. Προσωπικές & Διαπροσωπικές Αξίες  που πρέπει να αναπτύξουν τα παιδιά! Ανάλυση Τεχνικών E.Q.: «Ενεργητική Ακρόαση» & «Εγώ  Μηνύματος». Εκφράσεις που οι ΓΟΝΕΙΣ πρέπει να μοιράζονται με τα παιδιά τους !

 18 Φεβρουαρίου 2021

Πώς οι Γονείς μπορούν να γίνουν Ζωντανά Παραδείγματα,  «Καθρέφτες» Πράξης και Ζωής των παιδιών τους με βάση το ότι: «Τα παιδία κάνουν ό,τι κάνουμε και όχι μόνο ό,τι λέμε!».Τα  11 Τελικές Προτάσεις για επιτυχημένη Διαπαιδαγώγηση στην Παιδική/Εφηβική ηλικία.

 

Η Τζίνα Γ. Θανοπούλου είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος, με δύο Μεταπτυχιακά στην Ψυχολογία & Εκπαίδευση, Ed.M., M.A., από τοHarvard University, με εξειδίκευση στην Καλλιέργεια της Συναισθηματικής Νοημοσύνης E.Q. σε παιδιά, γονείς και ενήλικες. Εχει εργαστεί στενά με τον Dr. Daniel Goleman,  «Πατέρα» της Συναισθηματικής Νοημοσύνης E.Q. Έχει εργαστεί πάνω από 18 χρόνια σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, ξενόγλωσσα και ελληνικά, στην Ελλάδα, στην Αμερική, σαν Διευθύντρια Κέντρων Συμβουλευτικής. Παραδίδει Σεμινάρια, Διαλέξεις & συντονίζει Ομάδες με Γονείς και Εφήβους & αναλύει πώς μεγαλώνουμε Ισορροπημένα και Επιτυχημένα παιδιά στην παιδική ηλικία, στην Προεφηβεία και Εφηβεία, με κλειδιά Συναισθηματικής Νοημοσύνης, E.Q. Επίσης, ειδικεύεται στην Ατομική Συμβουλευτική Γονέων, Ζευγαριών και Εφήβων, στη Τόνωση παιδιών με Μαθησιακές Δυσκολίες & στη Γυναικεία Ψυχολογία & Τόνωση στο προσωπικό της γραφείο. 

Πληροφορίες/ Εγγραφές στο ακόλουθο link:

Συναισθηματική Νοημοσύνη, E.Q. | Πώς οι γονείς να εμπνεύσουν τα παιδιά τους στην παιδική ηλικία, προεφηβεία και εφηβεία

Share