Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 18/2 το 5o webinar του κύκλου των webinars με θέμα: «Καλλιέργεια E.Q. στα Έφηβα παιδιά» σε συνεργασία με το   B & M Theocharakis Foundation for the Fine Arts and Music με συμμετοχή αξιόλογων Γονέων από όλη την Ελλάδα και Έλληνες του εξωτερικού !

 

Το σεμινάριο ήταν πολύ κατατοπιστικό όχι μόνο για την Καλλιέργεια της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, αλλά και για τα βασικά Κλειδιά Ισορροπίας, Ευελιξίας & Ανθεκτικότητας στις Δοκιμασίες και τους Τρόπους Εξέλιξης και Αυτοβελτίωσης στα παιδιά μας στην Εφηβεία.Ήταν εξαιρετικές οι τοποθετήσεις και ανταλλαγές απόψεων και η συζήτηση που ακολούθησε με τους Γονείς μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας μου! Αναλύσαμε θέματα αντιμετώπισης των σχέσεων Γονέων με τα Έφηβα παιδιά τους με Κλειδιά Συναισθηματικής Νοημοσύνης για Ευελιξία & Ανθεκτικότητα στις Δοκιμασίες, όπως αυτές που αντιμετωπίζουμε καθημερινά με τις συσσωρευμένες Δυσκολίες : Covid18. 3o Lockdown & Οικονομική κρίσης κλπ.

 

Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες στα Webinars για τα επαινετικά τους σχόλια που μου δίνουν θάρρος να συνεχίζω τις ομιλίες με ενθουσιασμό για τους Γονείς & τα Παιδιά, όπως τα ακόλουθα:

«Σας εύχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές!! Θα τις ακολουθήσουμε!!» Κ.Τ.

  

Σύντομα θα επαναλάβουμε ένα καινούργιο κύκλο με Νέα θέματα που ενδιαφέρουν Γονείς, Παιδιά και Ζευγάρια που συνδέονται με τις δοκιμασίες που βιώνουμε !

https://www.facebook.com/100009270378432/videos/2873520612966923/

 

 

Share