Το Σάββατο, 21 Απριλίου 2018, η Τζίνα Θανοπούλου συμμετείχε σε μια μοναδική εμπειρία ζωής μαζί με άλλους αξιόλογους ομιλητές από το Harvard University, Harvard Graduate School of Education HGSE, με κοινό σκοπό να συνεισφέρουν στην Εκπαίδευση και Παιδεία των ανερχόμενων γενιών.

To  Θέμα φέτος ήταν:  RETHINK EDUCATION: Επαναπροσδιορίζοντας την Εκπαίδευση στον 21ο αιώνα.

Στο πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα- εκπαιδευτικό συνέδριο μετέδωσαν τις γνώσεις τους κορυφαίοι καθηγητές από το Harvard University, μεταξύ τους και ο αγαπημένος Robert Kegan, Harvard Graduate School of Education, ο οποίος ήταν Professor, Advisor και Mentor της Τζίνας Θανοπούλου στα χρόνια που ήταν στο Harvard.  Οι άλλοι εξαίρετοι καθηγητές που μίλησαν στο συνέδριο ήταν οι:

  • Howard Earl Gardner, The John H. and Elisabeth A. Hobbs Professor of Cognition and Education, Harvard Graduate School of Education, Adjunct Professor of Psychology, Faculty of Arts and Sciences, Harvard University, Senior Director, Harvard Project Zero
  • Eric Lauzon, Université de Montréal Saint-Sauveur, Quebec, The Art of Learning International
  • Katherine K. Merseth, Senior Lecturer on Education, Harvard Graduate School of Education

Διοργανωτής του Εκπαιδευτικού Συνεδρίου είναι το CGS, ένα σχολείο με πολλά χρόνια παρουσίας στον χώρο της εκπαίδευσης και στην παγκόσμια οικογένεια του International Baccalaureate (IB).

Παρακολουθήστε ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία του Robert Kegan εδω:

Share