Μια Ψυχολογική προέκταση και επεξήγηση του πολέμου στην Ουκρανία και πως σχετίζεται με το ψυχολογικό προφίλ των Ηγετών που εμπλέκονται, από την Τζίνα Θανοπούλου Συμβουλευτική Ψυχολόγο, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (ΕDM, MA , Harvard University) στη νέα στήλη του KLIK MONITOR #πολεμος_2022.
       
Στο άρθρο μου στο Klik.gr αναλύω τη μεγάλη περιπέτεια στην Ουκρανία, την Αξία της ανθρώπινης ζωής, την ταλαιπωρία, τον θάνατο και την θυσία αθώων αμάχων καθώς και την απειλή ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου μετά την ταλαιπωρία της Πανδημίας σε αντιδιαστολή με την «τέλεια εικόνα» του νάρκισσου Ηγέτη που ωθεί τον πόλεμο και τα συμφέροντα, μη λαμβάνοντας υπόψιν την Αξία της ανθρώπινης ζωής και Αξιοπρέπειας.
               
Σε αυτό το νέο section του KLIK Μonitor #πόλεμος_2022 διάφοροι Επιστήμονες, Δημοσιογραφοι, Καθηγητές, Ψυχολόγοι αναλύουμε την Μεγάλη «Περιπέτεια» που έχει αρχίσει και δεν γνωρίζουμε που θα οδηγήσει ολόκληρη την Ανθρωπότητα.
          
Ελπίζω να υπερτερήσει η Λογική, η Ενσυναίσθηση και η Αγάπη για τον Άνθρωπο για να επικρατήσει η Ειρήνη στο κόσμο.
Σε αυτή την περίπτωση οι στίχοι του John Lennon και του τραγουδιού του «Imagine»:Όπου ο κόσμος μπορεί να ζήσει σαν ένα» μπορεί να μας θυμίσει την Αξία της Ειρήνης και να μη στερήσει στα παιδιά μας πάνω απ’ όλα και σε εμάς ένα καλύτερο Αύριο. ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!!
Μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο στο ακόλουθο link: https://www.klik.gr/…/tzina-thanopoulou-otidipote…/…

Share