Σας προσκαλώ αύριο Σάββατο 29/9 στον Ιανό Σταδίου 24 στις 12.00-14.00 στην πρώτη ομιλία της ακαδημαϊκής χρονιάς: «Σχέσεις Γονιών με Παιδιά στηv Προεφηβεία & Εφηβεία, Κτίσιμο Αυτοπεποίθησης, Καλλιέργεια Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Προστασία από Προκλήσεις & Κινδύνους, Τοποθέτηση Ορίων»

Λίγα λόγια για τη διάλεξη και θέματα που θα συζητηθούν:

Προ-εφηβεία, Εφηβεία, Συναισθηματική & Πνευματική Νοημοσύνη: Ορισμοί & Διάκριση Ορίων για το Generation I.
Ο κάθε γονιός πρέπει να διαλέξει και να ιεραρχήσει τα «ΝΑΙ» του, αλλά και τα «ΟΧΙ» του. Η ανάγκη για υπακοή στους Κανόνες & Όρια της οικογένειας, σχολείου κλπ. είναι ενδεδειγμένη στα παιδιά που αντιμετωπίζουν Κινδύνους όπως π.χ. από το Διαδίκτυο, Bullying, Παραβατική Συμπεριφορά, Χρήση ουσιών, Διατροφικές Διαταραχές, καθώς και για το κτίσιμο: της Αυτογνωσίας, του Σεβασμού & της Αυτοπεποίθησης. Αυτοί είναι και οι σημαντικοί παράγοντες για να καλλιεργηθεί η Συναισθηματική & Πνευματική νοημοσύνη EQ & SQ.
Θα μοιραστώ με τους γονείς για άλλη μια φορά Πολύτιμα Κλειδιά για να μεγαλώσουν Ισορροπημένα & Ευτυχισμένα παιδιά με σωστή ψυχολογική υποστήριξη στα πιο κρίσιμα χρόνια της ζωής τους.

Στην ομιλία θα συμμετάσχει και ο αγαπητός συνάδελφος Dimitris FlamourisPhD, Positive Psychology Coach και θα συμβάλλει με ένα άμεσο πρακτικό τρόπο στην κατανόηση και διαχείριση του πολύπλοκου αυτού θέματος. Gina Thanopoulou, EDM, MA Harvard University

Share