Το Σάββατο 20/1 η Τζίνα Θανοπούλου με αφορμή την oμιλία της στον ΙΑΝΟ με θέμα: ΑΓΑΠΗ με ΟΡΙΑ στα παιδιά στην Εφηβεία για την καλλιέργεια της Συναισθηματικής & Πνευματικής Νοημοσύνης τους, EQ & SQ παρουσίασε και το ημερολόγιο της για το 2018 με μικρά και μεγάλα μυστικά & ΚΛΕΙΔΙΑ για μια καλύτερη ζωή!

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ΙΑΝΟ, στη Σταδίου, με γονείς και φίλους η Τζίνα Θανοπούλου προσέγγισε το θέμα της Αγάπης με Όρια στα παιδιά σαν ένα πολύτιμο ΚΛΕΙΔΙ για το χτίσιμο της ισορροπίας, ευτυχίας & επιτυχίας τους.

Η αγάπη στα παιδιά μας είναι Ανευ Όρων, αλλά χρειάζεται Οριοθέτηση για να μεγαλώσουν με Ασφάλεια, Σιγουριά, Αυτογνωσία & Αυτοπεποίθηση!

Η Κα Θανοπούλου μίλησε σε όλους τους γονεις για τα 3 Α της Συναισθήματικης Νοημοσύνης :                                                          ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ , ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ καθώς και για το πώς να εφαρμοστούν στην πράξη για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών στην πιο απαιτητική και προκλητική ηλικία της Εφηβείας.

Μαζί της μίλησαν και προσκεκλημένοι ομιλητές από το χώρο της Ψυχικής Υγειας όπως η Δρ Άννα Πολεμικού, Νευροψυχολογος-Ψυχοθεραπεύτρια και Συγγραφεα του υπέροχου βιβλιου «Μεγαλώνοντας Πνευματικά Παιδιά», καθώς και ο καθηγητης Οικονομικών Δρ. Φιλιππας και πρόεδρος του Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβιτισμού, όπου είναι μέλος και η Κα Θανοπούλου όπου κάνουν έρευνα και επιμόρφωση σε γονείς και παιδιά.

Δείτε εδώ αποσπάσματα από την ομιλία:

Share