Σε μια καταμεστη αίθουσα  με φίλες και θετική ενέργεια, η Τζινα Θανοπούλου μοιράστηκε στο Common Secret μια διαδραστική ομιλία-εκδήλωση με θέμα τα 20+1 Κλειδιά Αυτογνωσίας, Αυτοπεποίθησης, Αλλαγής και Ευγνωμοσύνης για μια καλυτερη και γεμάτη αισιοδοξία για καινούργια χρονιά.

         

Ο ζεστός χώρος του Common Secret και οι συμβουλές και τεχνικές θετικής σκέψης της Τζινας Θανοπούλου και των συνεργατών της, όπως του Αλέξιου Βανδώρου, αγκάλιασαν ένα γκρούπ δυναμικών γυναικών με απόψεις, απορίες και διαθεση για επικοινωνία και εξέλιξη. Η απογευματινή ομιλία για καφέ εξελίχθηκε σε βραδινή διαδραστική ανταλλαγή απόψεων και ευκαιρία για εσωτερικό ψάξιμο, αναγνώριση προτεραιοτήτων και υιοθέτηση βημάτων για την υλοποίηση τους.

Μετά από popular request θα ακολουθήσει ένα πιο ενταντικό και προσωπικό σεμινάριο όπου οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να εξερευνήσουν, εξελίξουν και υιοθετήσουν πολύτιμα εργαλεία και τεχνικές Αυτογνωσίας, Αυτοσεβασμού, Αυτοπεποίθησης και Προσωπικής Εξέλιξης. Σύντομα θα ανακοινωθεί ο χώρος και ο χρόνος διεξαγωγής του.

Share