Η Τζίνα Θανοπούλου ολοκλήρωσε την Τρίτη 20/3, τη 2η διαδραστική ομιλία της στο Ίδρυμα Θεοχαράκη με την πολύτιμη συμβολή της αγαπημένης φίλης και εξαιρετικής ψυχοθεραπεύτριας Gestalt Ειρήνη Γεωργίου, η οποία με φιλικό αλλά και καθοδηγητικό και συμβουλευτικό τρόπο μας μίλησε για τον δεκάλογο της ανταγωνιστικής σχέσης.

Η συναισθηματική ευφυία των παιδιών επιτυγχάνεται μέσω της συναισθηματικής ευφυίας των γονιών, η σχέση του ζευγαριού παίζει καθοριστικό ρόλο στην ευτυχία και στην συναισθηματική ισορροπία των παιδιών τους. Αυτά και πολλά άλλα μας ανέλυσε η κα Θανοπούλου.

Μερικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

Σας περιμένουμε στις 27/3 στις 18:00 – 20:00, στο Ίδρυμα Θεοχαράκη για την 3η και τελευταία διαδραστική ομιλία της Τζίνας Θανοπούλου στην ενότητα ‘’Μεγαλώνοντας Ισορροπημένα, Χαρούμενα & Ευτυχισμένα παιδιά”.

To θέμα που θα αναλύσουμε είναι: ‘’Mαθησιακές Δυσκολίες / Μαθησιακή Διαφορετικότητα / Διάσπαση Προσοχής / Υπερκινητικότητα (ΔΕΠΥ) : Γιατί αυτή την εποχή είναι σε έξαρση αυτή η διάγνωση στους μαθητές; Tι πρέπει να προσέχουν οι γονείς και ποια είναι η πιο σωστή και έγκαιρη παρέμβαση για να βοηθήσουν τα παιδιά σε μαθησιακό και συναισθηματικό επίπεδο;’’

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που θα έχουμε μαζί μας την εξαιρετική Ψυχοπαιδαγωγό & Πρόεδρο του i-paidi, κα. Μαριάννα Λαγουμίδη, η οποία θα μας μιλήσει για την ‘’Αξία της Έγκαιρης Παρέμβασης για τα παιδιά με ΔΕΠΥ’’

Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών σχετικά με το τόσο σοβαρό θέμα που απασχολεί Γονείς & Εκπαιδευτικούς.

Κόστος Συμμετοχής: 20 ευρώ/άτομο.

Share