Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω την έκδοση του νέου μου βιβλίου «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΜΑΣ», που θα κυκλοφορήσει από τις αξιόλογες Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, τον Φεβρουάριο του 2023 και θα παρουσιαστεί στο κοινό αρχές Μαρτίου του 2023.
                                
Stay Tuned για την ακριβή ημερομηνία το Μάρτιο στις 20:30, στο Public Συντάγματος, στον 5ο όροφο, για μια ξεχωριστή βιβλιοπαρουσίαση με αξιόλογους ομιλητές απο το χώρο της Ψυχολογίας, Ψυχικής Υγείας, Εκπαίδευσης και Πολιτικής, καθώς και συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με το κοινό.
                              
Είναι ένα βιβλίο Καρδιάς & Μυαλού, που έγραψα μετά από πολύχρονη Εκπαίδευση, Εμπειρία, Μελέτη, Επικοινωνία και Ενασχόληση σαν Συμβουλευτική Ψυχολόγος και Ψυχο-Εκπαιδευτική Σύμβουλος, ED.M., M.A. Harvard University σε Παιδιά, Εφήβους, Γονείς, Εκπαιδευτικούς και Συμβούλους.                                      
Ένα βιβλίο Ψυχολογίας, Εκπαίδευσης και Διαπαιδαγώγησης για Γονείς, Εκπαιδευτικούς και Συμβούλους για να κατανοήσουν ότι τα Παιδιά κάνουν ότι κάνουν οι ενήλικοι στη πράξη και όχι μόνο ότι λένε θεωρητικά και διδάσκουν.
                                          
Άρα, οι Γονείς, Σύμβουλοι και Εκπαιδευτικοί που ασχολούνται με Παιδιά πρέπει να συνειδητοποιήσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα και ουσιαστικά ότι λειτουργούν σαν Καθρέφτες Συμπεριφοράς, Στάσης Ζωής, χτίσιμο Αυτογνωσίας και Αυτοπεποίθησης για την Επίτευξη μελλοντικών Στόχων στα παιδιά τους.
«Τα Παιδιά Κάνουν Ότι Κάνουμε, και Όχι Μόνο Ότι Λέμε !!»
                                      
Σε αυτό το βιβλίο θα δούμε ΠΩΣ μπορούν οι ενήλικοι να εμπνεύσουν στα Παιδιά Κλειδιά Συναισθηματικής Νοημοσύνης (E.Q.) στη πράξη, ώστε αυτά να υιοθετήσουν περισότερη Ισορροπία, Επιτυχία και Ευτυχία στη ζωή τους.
                                           
Εύχομαι το βιβλίο μου να είναι Καλοτάξιδο για να στηρίξει ευαισθητοποιημένους Γονείς, Δασκάλους & Συμβούλους και να δώσει λύσεις για την καλύτερη Ισορροπία, Ευτυχία & Ευτυχία  παιδιών & εφήβων.

Share