62111“ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ”

« Πολλές γυναίκες σήμερα βιώνουν ανασφάλεια για τον εαυτό & την εμφάνισή τους. Μετά από κάποια ηλικία καθώς και οι πολλές εγκυμοσύνες, που φέρνουν αναμενόμενες αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση, έλλειψη αυτοπεποίθησης, προβληματίζονται για τις επιπτώσεις που θα έχουν αυτές στις διαπροσωπικές τους σχέσεις & ιδιαίτερα στο γάμο τους .

θυμήσου ποια είσαι & πόσο αξίζεις σαν προσωπικότητα, σαν γυναίκα & σαν άτομο γενικότερα, άσχετα με τα παροδικά, παραπανίσια κιλά σου!

Το σημαντικό θέμα είναι η σχέση σου με τον εαυτό σου. Αισθάνεσαι ανασφάλεια γιατί ο άντρας σου έχει αρχίσει να απομακρύνεται & η σχέση σας έχει μετατραπεί σε συμβατική. Στεναχωριέσαι γιατί νιώθεις ότι δεν σε βλέπει πια επιθυμητή.

Εσύ άραγε πως βλέπεις τον εαυτό σου; Από αυτά που περιγράφεις συμπεραίνει κανείς ότι εσύ πρώτη υποτιμάς & είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου. Εστιάζεσαι ιδιαίτερα μόνο στην εμφάνισή σου & τα λίγα παραπάνω κιλά σου, ενώ εσύ σαν άτομο αξίζεις περισσότερο! Όταν εσύ αισθάνεσαι έτσι άσχημα για τον εαυτό σου, πως απαιτείς από τους άλλους να είναι υποστηρικτικοί;

Οι άλλοι γίνονται ο ‘καθρέφτης’ των δικών μας συναισθημάτων. Έτσι λοιπόν & με εσένα ο άντρας σου αντικαθρεπτίζει την δική σου έλλειψη αυτοπεποίθησης !

Προσπάθησε λοιπόν, να τονώσεις & να πιστέψεις στον εαυτό σου, ακόμα όπως είναι τώρα.

ΕΣΥ είσαι η πηγή της αυτοπεποίθησής σου, όχι οι άλλοι ! Δες τα θετικά σου χαρακτηριστικά & προσόντα. Απέκτησε αισιοδοξία, πίστη & θετική διάθεση για αυτό που είσαι αληθινά είσαι & για το τι έχεις καταφέρει & προσφέρει ! Μόνο με αυτοσεβασμό θα μπορέσεις να ξαναφτιάξεις την εμφάνισή σου & θα ξαναγίνεις ελκυστική & επιθυμητή πρώτα για τον ίδιο σου τον εαυτό & μετά για τον άντρα σου.»

Share